Få en stabil kundetilgang med Catrine Engelgreen fra KADUsalg som salgstræner

KADUsalg træner dig, der er fagspecialist, konsulent eller selvstændig i at opbygge et solidt fundament for salget, så du skaber langvarige kunderelationer og en sund forretning.

Få en stabil kundetilgang med Catrine Engelgreen fra KADUsalg som salgstræner

KADUsalg træner dig, der er fagspecialist, konsulent eller selvstændig i at opbygge et solidt fundament for salget, så du skaber langvarige kunderelationer og en sund forretning.

Mange har en opfattelse af, at salg handler om at overtale kunden med smarte tricks og store armbevægelser. Derfor kan man føle sig usikker, akavet og måske en smule påtrængende, når man kontakter kunderne. Eller nogle er overbeviste om, at de ikke kan sælge – og lader helt være med at prøve.

Det er synd, for det er ofte de afdæmpede, ærlige og rolige typer, der sælger mest i det lange løb.

Erfaren, pædagogisk salgstræner til virksomheder og selvstændige

Jeg hedder Catrine Engelgreen og har stiftet KADUsalg, fordi jeg ser alt for mange kæmpe med salgsmetoder, de ikke føler sig trygge ved.

Som salgstræner og coach lærer jeg dig, der har salgsansvar, med at blive tryg ved at sælge på en troværdig måde, hvor du kan se dig selv i øjnene.

KADUsalg-metoden

Jeg lægger vægt på ordentlighed, ærlighed og troværdighed i salgsprocessen. Det er det, der er værdigrundlaget for den relationsbaserede salgsmetode, jeg står for som salgstræner.

Det er en langsigtet metode, der fokuserer på at skabe en sund forretning med en stabil kundetilgang og flere af de opgaver, du helst vil lave.

Du lærer at opbygge solide, langvarige kunderelationer og uddanne dit netværk til at forstå, hvordan du kan hjælpe dem. Gennem dialogen med kunderne lærer du også, hvad dine potentielle kunder har brug for, og hvordan du tilpasser dine produkter til deres behov.

“Catrine imødekom mine behov og udfordrede mig på en god måde. Og hun holdt mig op på de aktivitetsmål, jeg havde sat for mig selv. Jeg vil anbefale KADUsalgs rådgivning til alle selvstændige, som hellere vil basere salgsprocessen på tillid og solide relationer end kold kanvas”

Naja Lind, Erhvervsantropolog

Vil du også lære KADUsalg-metoden og slippe for kold kanvas?

Kontakt mig for en afklarende samtale!

Læs Privatlivspolitik

Derfor kan jeg hjælpe dig som salgstræner

Jeg er uddannet salgsassistent i Dansk Supermarked samt markedsøkonom og har arbejdet som senior account manager. Jeg har også været selvstændig foredragsholder, og jeg forstår, hvad det kræver at sælge sig selv.

Jeg har desuden en baggrund som folkeskolelærer, og du vil opleve, at jeg trækker på min viden om indlæring og pædagogik som salgstræner. Det betyder blandt andet, at jeg giver dig ro til at gro og lære i dit eget tempo og aldrig presser dig ud over din nærmeste zone for læring.

Endelig er jeg certificeret coach, så jeg kan guide dig til at finde den salgsproces, der passer til dig.

Hvorfor hyre en salgstræner?

En salgstræner ser på dit salg med friske øjne. Som salgstræner sætter jeg mig grundigt ind i dine udfordringer og vurderer, om salgsprocessen skal justeres for at nå målene.

Du får svar på, hvor du allerede gør det godt, hvad du skal gøre mere af, og hvad du skal ændre i salgsprocessen, dine salgsmetoder og -kanaler.

En salgstræner er ikke et quickfix

Det tager tid at ændre sine arbejdsvaner. Det kræver en vedholdende, struktureret indsats og venlig støtte i et trygt læringsmiljø uden pres og løftede pegefingre.

Som salgstræner støtter jeg dig i at skabe overblik og opmuntrer dig til at være vedholdende, også når det ind imellem føles træls. Sammen får vi sat dit salg på skinner, så du kan vinke farvel til usikkerheden om, hvor det næste salg skal komme fra, og få et stabilt arbejdsliv fyldt med tilfredsstillende opgaver.

“Jeg troede, alle salgstrænere ville være som de smart-i-en-fart-sælgere, jeg kender. Men Catrine forstod mit syn på salg og viste mig, hvordan jeg kan sælge min rådgivning på en måde, der passer til mig.”

Stephen Holst, Organisations- og ledelsesrådgiver

Vil du også have gode salgsvaner, der virker?

Kontakt mig for en afklarende samtale!

Læs Privatlivspolitik